Mobiliteit

Laat uw woning aanpassen zodat u zich terug vrij kan...

Veiligheid

Voel je veilig met een inbraakalarm, personenalarm of videoparlofoon.

informeren
Wat doet Sensec

SENSEC is een jong en dynamisch bedrijf dat tegemoetkomt aan een belangrijke hedendaagse vraag: COMFORTABEL & ZELFSTANDIG THUIS WONEN, ook voor mensen die revalideren en mensen met een beperking. Ons multidisciplinair team zorgt voor concrete oplossingen om woningen veiliger en praktischer te maken. SENSEC werkt daarom samen met betrouwbare leveranciers van producten die ook in ziekenhuizen en revalidatiecentra gebruikt worden.


Onze totale service omvat: woningdoorlichting, advies, duidelijke offerte, levering en plaatsing van producten, begeleiding bij gebruik ... De voorgestelde oplossingen worden door onszelf geinstalleerd en daarbij ondersteund door enkele technologisch producten.

SENSEC is ervan overtuigd dat de beste veiligheidsoplossing enkel kan gevonden worden door samen met zijn klanten de thuissituatie ter plaatse te bekijken en door samen te zoeken naar de meest geschikte en eenvoudige oplossing. Wij stimuleren onze klanten steeds om de nodige aanpassingen zo vroeg mogelijk te laten uitvoeren met het oog op later. De meeste aanpassingen dragen nu reeds bij tot een verhoogde zelfstandigheid. Wanneer het dan ‘echt’ nodig is, dan ben je reeds voorbereid en kan je je energie beter gebruiken voor die andere belangrijke dingen om je heen.

 


"Je kan verrassend veel doen in je eigen woning. Ter vergelijking: De meeste oplossingen die wij realiseren, kosten vaak minder dan 3 maanden de huurprijs van een kleine kamer in een rusthuis."